skip to Main Content
Flexkom Solutions er ekslusiv salgspartner af Champ

FAQ

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål.

Skal vi selv installere software?

Nej, Champ “lever” i skyen og man behøver blot en internetforbindelse for at tilgå data.

Er der support inkluderet?

Ja, der er fuld support på Champ platformen efter implementering. Supporten klares direkte af Champ eksperterne.

Du finder support ved at logge ind på Champ Desktop og klikke på chat ikonet nederst i højre hjørne.

Hvad koster Champ?

Implementering af Champ har 3 omkostningsgrupper: Jeres interne tidsforbrug til oplæring i Champ, Flexkoms tid til træning og implementering hos jer & årlige licenser til Champ for adgang til softwaren, opdateringer og ubegrænset support.

Find aktuelle priser og råd omkring implementering.

Hvor kan jeg få mere information?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, se kontaktinformation her.

Du kan også bestille en gratis demo af systemet. Så får du en lynhurtig intro og adgang til Champ platformen efterfølgende – hvis du kan se mulighederne og potentialet for din organisation.

Kan jeg se en gratis demonstration af Champ?

Ja, du kan bestille en gratis demo af systemet. Så får du en lynhurtig intro og adgang til Champ platformen efterfølgende – hvis du kan se mulighederne og potentialet for din organisation.

Hvilke udfordringer kan Champ løse?

Sidemandsoplæring – Her kan I sørge for at medarbejderne har adgang til relevant træning og viden via en app eller PC. I kan anvende mentorforløb, angive eksperter og hurtig udrulle ny viden internt. På den måde får I en standard for udrulning af viden, synlighed for hvem der ved hvad og hvem der er ansvarlig for at formidle viden.

Kompetencestyring – Her får I et simpelt værktøj, hvor I let kan overskue hvilke kompetencer I har i organisationen eller afdelingen. I oversigten ses den enkelte medarbejders kompetencer, status på et træningsforløb og mentorforløb. Finder også ud af om I mangler nye medarbejdere, eller om der måske er for mange med de samme kompetencer.

Vidensdeling – I synliggør den viden, som findes i organisationen, viser hvem der er eksperter, og hvem der er i besiddelse af specifik viden. Et klik og der bliver faciliteret træning af medarbejderen i denne viden. Der bliver sat ejerskab på viden, så man let kan overskue, hvem der har ansvaret for et udbrede viden om at specifikt emne eller en rolle.

Offboarding – Når en medarbejder rejser, kan I med Champ få et overblik over medarbejderens involvering i viden, mentorforløb og ekspertroller. Så kan I på en nem måde se om I kan dække medarbejderens opgaver med eksisterende medarbejdere eller om I skal hente nye kompetencer ind.

Klik dig ind på den enkelte feature for at lære mere.

Back To Top
×Close search
Search

Skal du med på holdet?

Følg udviklingen! Få Flexkoms nyhedsbrev og bliv opdateret på aktuelle emner indenfor træning, kompetencestyring, Lean osv.
close-link