skip to Main Content
Flexkom Solutions er ekslusiv salgspartner af Champ

Implementering – og hvordan det blir en succes

Vi er med jer hele vejen – fra den indledende dialog til fuld implementering i jeres organisation.

Implementeringsplan

Der er mange måder at gennemføre en implementering på, men vi har bedst erfaring med at køre implementeringen på som nævnt nedenfor. Det kræver et minimum af forarbejde af jer, vi sørger for at faciliterer nogle skarpe workshops hos jer og I er på kort tid klar til at afprøve Champ på jeres nye medarbejder(e). En evaluering retter op på evt. mangler og Champ er klar til udrulning i en pilotafdeling. Herfra har I opnået så meget viden at I kan være selvkørende.

 1. Planlægning af implementering
  Valg af pilotområde & fastlæggelse af deltagere og tidspunkter
 2. Workshop 1
  Kompetenceoverblik & træningsplan for én rolle
 3. Første medarbejder starter
  Der er styr på processen når vedkommende starter
 4. Status på opstart af ny medarbejder
  Hvordan er første uge gået? Spørgsmål og hjælp
 5. Workshop 2
  Champ implementeres i resten af pilotafdelingen

Naturligvis kan en implementering hos jer afvige fra dette. Sammen finder vi den bedste og mest effektive metode til at at Champ bliver en succes hos jer.

Se prisen for eksempel på implementering.

Lige et par definitioner:

Pilotområde
Målet med implementeringsprocessen er, at vi i et udvalgt pilotområde laver en fuld implementering af Champ platformen. Vi anbefaler at vælge et pilotområde, hvor der løbende forventes ansættelse af nye eller opkvalificering af eksisterende medarbejdere. Den bedste vej til at blive fortrolig med platformen er hurtigt at komme i gang med at bruge det i konkrete træningsforløb overfor nye medarbejdere.

Implementeringsteam
Vi anbefaler at implementeringsteamet sammensættes af:

 • Lederen fra pilotområdet
 • En mentor fra pilotområdet (en erfaren medarbejder fra området, som har erfaring med træning af nye medarbejdere og/eller er den person som er udset til at være mentor ved de kommende ansættelser)
 • Hvis de to ovenstående personer ikke har det samlede faglige overblik over området, bør teamet suppleres med en person som har dette.

Det er helt centralt at implementeringsteamet kan deltage i hele workshoparbejdet.

Implementeringsansvarlig
En af personerne fra implementeringsteamet defineres som implementeringsansvarlig. Det er den person, som fra kundens side er ansvarlig for den interne koordinering, opfølgning, forberedelse samt koordinering med Champ.

Back To Top
×Close search
Search

Skal du med på holdet?

Følg udviklingen! Få Flexkoms nyhedsbrev og bliv opdateret på aktuelle emner indenfor træning, kompetencestyring, Lean osv.
close-link