skip to Main Content
Flexkom Solutions er ekslusiv salgspartner af Champ

Se straks hvilke kompetencer der mangler i afdelingen

De fleste større organisationer har kompetenceark liggende i Excel, hvor det ses hvilke medarbejdere, der kan udføre hvilke roller/jobfunktioner.

Men der er sjældent et link mellem kravene til afdelinger og de antal medarbejdere der skal bruges, for at kunne leve op til kravene.

Med Champ – den smarte løsning til sidemandsoplæring & kompetencestyring – løses denne udfordring på en ret simpel måde.

Ud for hver kompetence, er det i Champ muligt at angive det antal medarbejdere der skal til at for løse opgaverne (eller leve op til målene om man vil).
Som leder kan man derfor på få sekunder se, om der skulle være kompetencegab og straks sætte ind – starte træning for en medarbejder, hyre flere medarbejdere osv.

Champ kan endda styre på flere niveauer:

  • Hvor mange er kvalificeret til en rolle/jobfunktion?
  • Hvor mange er under træning til at kunne varetage rollen/jobfunktionen?
  • Hvor mange erfarne medarbejdere er der til rollen?

I Champ vises der via en lille statusbar en status for en rolle/jobfunktion. Grøn, når der leves op til mål/krav. Gul når der er medarbejder(e) under træning, og er på vej til at leve op til målene. Rød hvis der mangler kompetencer – her skal der aktivt foretages en handling for at leve op til krav/mål.

Skal vi give dig en præsentation af nyheden online? Få en gratis og uforpligtende demo.

I oversigten ses straks en status for målene på de forskellige roller/jobfunktioner.

På industritekniker rollen er status “64%”. Den gule farver angiver, at mål/krav er ved at blive indfriet – der er medarbejdere under træning, så det ønskede mål på 10 kvalificerede medarbejdere nås når træning er gennemført.

På procesoperatør er  der rød status. Målet er 13 kvalificerede. Der er 10 kvalificerede og 2 under træning – så der mangler 1. Samme gælder for Erfarne, hvor der er krav/ønske om 2 medarbejdere, men også her er der kun 1 medabejder.

Gå ikke glip af næste artikel!

Få tilsendt vores gratis nyhedsbrev med interessante artikler, tips & tricks!

Der er skrevet en 0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
×Close search
Search

Skal du med på holdet?

Følg udviklingen! Få Flexkoms nyhedsbrev og bliv opdateret på aktuelle emner indenfor træning, kompetencestyring, Lean osv.
close-link