skip to Main Content

Vi gør sidemandsoplæring til en leg

Flexkom Solutions er ekslusiv salgspartner af Champ’s løsning til sidemandsoplæring og kompetencestyring. Champ Aps er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense.

Med Champ i kufferten kan Flexkom levere endnu bedre løsninger til danske organisationer. Med Flexkoms viden om strategi, organisationsudvikling, ledelse og Lean, så kan vi levere mere komplette løsninger til vores kunder. Derfor er samarbejdet imellem Champ og Flexkom et fremragende match.

Flexkom Solutions er en del af Flexkom gruppen. Flexkom Solutions står for koordinering af alle forhandlerløsninger i Flexkom. Træning og implementering af Champ-løsningen sker igennem Flexkoms konsulentforretning – Flexkom Consulting ApS.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive – vi er altid klar til dialog og kommer meget gerne til en uformel kop kaffe.

Kontakt Flexkom

Vælg Flexkom som din Champ ekspert

Champ software er udviklet af firmaet Champ ApS i Odense. Flexkom Solutions er ekslusiv partner for Champ ApS og står for salg, implementering, træning og rådgivning til det professionelle marked i Danmark.

Skal du med på holdet?

Følg udviklingen! Få Flexkoms nyhedsbrev og bliv opdateret på aktuelle emner indenfor træning, kompetencestyring, Lean osv.
close-link
Back To Top
×Close search
Search