skip to Main Content
Flexkom Solutions er ekslusiv salgspartner af Champ

Sidemandsoplæring og træning gjort nemt

Mange har fine introprogrammer for nye medarbejdere, der sætter personen ind i virksomheder, processer, rutiner og arbejdsopgaver.

Men det kan gøres smartere med Champ.

Via en simpel app til tablet eller mobil, får medarbejderne en simpel adgang til ikke blot den nødvendige viden, men også træningsforløb, mentorforløb og mulighed for at se hvem der sidder med ekspertviden indenfor en givent område.

Det er også en mujlighed at køre træning og sidemandsoplæring via en PC. Valg af enhed afhænger ofte af medarbejderens arbejdsplads og jobfunktion.

Champ er smart fordi:

  • medarbejderen får overblik over relevant, nødvendigt og kritisk viden
  • det giver mulighed for at få sammensætte et skræddersyet mentorløb for en eller flere medarbejdere
  • medarbejder og mentor hele tiden kan følge status på oplæringen og sætte ind hvis der skulle være problemer
  • fordi det mindsker oplæringstiden betydeligt
  • fordi det giver medarbejderen tryghed – viden kan genlæses, og det er synligt hvem der kan kontaktes
  • Fordi det minimerer risikoen for fejl signifikant
Jeres viden er at nem at tilgå og træne via en simpel og brugervenlig app

Halvering af oplæringstid

Champ handler om at strukturere og effektivisere processen i træning af nye og etablerede medarbejdere. Vi fokuserer på, at relevant viden bliver overdraget fra de rigtige personer til de rigtige personer. Vores kunder oplever typisk en halvering af oplæringstiden samtidig med, at medarbejderne føler sig godt taget imod og klædt på til jobbet. I er hurtigt i gang, da viden ikke skal dokumenteres, men kun struktureres.

Træningsplan og viden lige ved hånden

Hvad skal jeg vide for at gøre det godt i mit job? Hvem skal lære mig det? Hvem kan jeg gå til for at få hjælp? Hvad kan jeg sætte mig ind i på egen hånd? Hvad var det nu jeg lærte den første dag? Det er svarene på disse spørgsmål dine medarbejdere får let adgang til. Det hjælper dem til at blive dygtige på kortere tid og opnå et højere niveau.

Back To Top
×Close search
Search

Skal du med på holdet?

Følg udviklingen! Få Flexkoms nyhedsbrev og bliv opdateret på aktuelle emner indenfor træning, kompetencestyring, Lean osv.
close-link